Транспортни, куриерски и хамалски услуги

Безкомпромисно качество и експресна услуга на разумна цена!

Свържете се с нас

КУРИЕРСКИ услуги

„Градски куриер“ – вашето надеждно решение за бърза доставка в рамките на града! Разбираме, че времето ви е ценно и бихме искали да направим ежедневието ви по-леко и безпроблемно чрез нашата специализирана услуга „Градски куриер“. Тя е насочена както към физически, така и към юридически лица/фирми с натоварен график, за които времето е ценен ресурс, който е ограничен за изпълнение на специфични задачи, изискващи внимание и отговорност. Чрез нея можете да изпратите или получите: документи, писма, малки пакети, авточасти, цветя, подаръци, покупки и други в рамките на град Варна. Вие поръчвате, ние доставяме – бързо, сигурно и с усмивка!

 

транспортни услуги

Независимо дали става въпрос за транспорт на стоки, пренасяне на оборудване или лично преместване, „Варна логистик“ ЕООД предоставя бърз, безпроблемен и надежден транспорт на вашия товар до желаната дестинация. С нас, преместването на стоки става лесно и ефективно. Разполагаме с разнообразни транспортни средства: самосвали, кранове, падащи бордове и бусове. Това ни позволява да отговорим на различни нужди и изисквания на клиентите. Специализирани сме в пренасянето на тежки и необичайни товари с използване на кранове и специализирана техника. Екипът ни е обучен да осигурява прецизност и сигурност при пренасяне.

УСЛУГИ С КРАН

Високопрофесионален и надежден начин за пренасяне на тежки и необичайни товари, изискващи прецизност и специализирана техника. Гарантираме успешно и безопасно преместване на вашия товар. Разполагаме с добре поддържани кранове, предназначени за различни видове товари и ситуации. Техниката ни е съобразена с високите стандарти за безопасност и ефективност. Услугата с кран ни позволява да обслужваме различни отрасли, включително строителство, промишленост, енергетика и други, предлагайки решения за всеки специфичен случай. Преодоляваме трудности и осигуряваме ефективно транспортиране на големи или тежки товари.

ХАМАЛСКИ УСЛУГИ

Със специализиран екип от опитни хамали и внимание към детайла, ние гарантираме гладко и безпроблемно преместване на вашия товар, независимо от размера или характера му. Нашите хамали са професионалисти с опит в различни сценарии на преместване. Те се отличават с висок професионализъм и грижа за вашите вещи. Способни сме да се адаптираме към вашите конкретни изисквания, предоставяйки гъвкави решения за всеки случай. Независимо дали става въпрос за мебели, багаж, офис оборудване или други вещи. Придаваме голямо значение на безопасността на вашия товар. Всеки етап от процеса на преместване се извършва с внимание към запазване на целостта и състоянието на вещите ви. Нашата цел е да осигурим пълна клиентска удовлетвореност чрез отлично обслужване и висок стандарт на професионализъм.

Изхвърляне на отпадъци

Нашата услуга за изхвърляне на отпадъци предоставя ефективно и екологично решение за управление на отпадъците ви. С ангажираност към опазването на околната среда и удовлетворяване на нуждите на нашите клиенти, ние предлагаме пълен спектър от услуги за изхвърляне на различни видове отпадъци. Обхващаме различни видове отпадъци, включително битови, строителни и други, предоставяйки цялостно решение за изхвърляне. Предлагаме услугата както на бизнес клиенти, така и на домакинства, гарантирайки изграждане на дългосрочни партньорства и удовлетворение на всяка нужда. Работим в съответствие със законовата рамка за управление на отпадъците и спазваме всички нормативи и стандарти.

ЗА КОНТАКТ

0877030373
office@varnalogistic.bg

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник-петък
8:30 – 19:00
Събота
9:00 – 14:00
Неделя
Почивен ден

Пишете ни