Съвети при транспорт

УслугиКонтакт

Транспортни и хамалски услуги

Пренасянето на неща може да бъде предизвикателство, но с правилно планиране и подготовка можеш да го направиш по-леко. Ето няколко съвета:

R

Планирай напред. Направи списък с вещите, които трябва да пренесеш и ги организирай по приоритет. Това ще ти помогне да знаеш какви ресурси и опции ти са необходими.

R

Изхвърли или дари ненужните неща. Преместването е перфектният момент да се отървеш от вещи, които не ползваш. Подари ги или ги изхвърли, за да намалиш обема на пренасяните вещи.

R

Пакетирай систематично. Пакетирай вещите си систематично и подреди кутиите така, че по-тежките предмети да бъдат в долната част. Използвай подходящи кутии и опаковъчни материали.

R

Маркирай кутиите. Постави ясни маркировки на кутиите с описание на съдържанието и стаята, за която са предназначени. Това ще улесни процеса на разтоварване и наредба в новото ти жилище или офис.

R

Опаковай чувствителните вещи внимателно. Защити чувствителни предмети с подходящи материали като аеропласт например.

R

Подготви се за пренасяне на ценност. Ако преместваш ценни предмети или документи, ги пази със себе си или ги осигури по някакъв начин по време на транспортирането.

R

Помисли за професионална помощ. Ако преместването ти изисква много време и усилия, разгледай възможността за наемане на професионална фирма за премествания.

R

Осигури първа помощ. Подготви малка кутия с необходимите лекарства и предмети за първа помощ в случай на нужда.

ЗА КОНТАКТ

0877030373
office@varnalogistic.bg

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник-петък
8:30 – 19:00
Събота
9:00 – 14:00
Неделя
Почивен ден

Пишете ни